Larissa, GR
22°
Partly Cloudy
21h22h23h0h1h
19°C
19°C
18°C
18°C
18°C
Search
Close this search box.

Έριξε αυλαία με πάρτι και πυροτεχνήματα το 1ο Larissa Coffee Show

Ολοκληρώθηκε σήμερα το 1ο Larissa Coffee Show που μαγνήτισε χιλιάδες Λαρισαίους και αποτέλεσε σημείο αναφοράς σε ολόκληρη τη χώρα.

Μετά τη χθεσινή εντυπωσιακή συναυλία Μαραβέγια – Μουζουράκη, από νωρίς σήμερα το πρωί το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιελάμβανε: Coffee Masterclasses, διαγωνισμό Γευσιγνωσίας, Γευστικές δοκιμές, The Waiter’s Race – «Αγώνας δρόμου», με δίσκο, με έναν καφέ και ένα ποτήρι νερό, τουρνουά τάβλι ενώ τους Λαρισαίους που βρέθηκαν στην Κεντρική Πλατεία ξεσήκωσαν οι DJs – Βασίλης Μπέλλος & Γιάννης Καλλιμάνης.

To Φεστιβάλ του Καφέ στη Λάρισα φαίνεται ότι θα γίνει θεσμός, με τον δήμαρχο Λαρισαίων Θανάση Μαμάκο να επισημαίνει χθες ότι το φεστιβάλ του καφέ ήρθε για να μείνει στην πόλη.

Συνεχόμενα events έλαβαν χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης με τους Λαρισαίους μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν, δίχως να κρύβουν τον ενθουσιασμό τους ενώ η εναρκτήρια συναυλία με τον LIVA K ξεσήκωσε το κοινό.

Το 1ο Φεστιβάλ του Καφέ ενθουσίασε τους Λαρισαίους που γλέντησαν απόψε με την ψυχή τους στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο στο larissapress.gr

Μοιράσου το άρθρο