Larissa, GR
19°
Rain Shower
22h23h0h1h2h
18°C
18°C
17°C
17°C
17°C
Search
Close this search box.

Ανθεί το παράνομο σεξ στην Λάρισα μέσω Airbnb

Ρεπορτάζ: Απόστολος Παπαδόπουλος

 

Δεν πάνε πολλά χρόνια από τότε που γινόταν αγώνες και προσφυγές στα δικαστήρια από Λαρισαίους προκειμένου οι οίκοι ανοχής να φύγουν από το κέντρο και γενικά την πόλη της Λάρισας.

Οι (τελευταίες) περιοχές όπου συναντούσε κανείς τέτοιες… επιχειρήσεις ήταν η οδός Ηφαίστου και η γνωστή κατηφόρα – ανηφόρα της Βύρωνος στην περιοχή του Φρουρίου.

Μετά τις καταγγελίες λοιπόν περί μη νόμιμης λειτουργίας τους αλλά και γενικότερα περί ζητημάτων ηθικής όλοι αυτοί οι χώροι έκλεισαν γύρω στο καλοκαίρι του 2013. Μιλάμε ακριβώς για την εποχή όπου στην περιοχή του Συκουρίου και της Τερψιθέας άνοιξαν παρόμοιες επιχειρήσεις οι οποίες διαφήμιζαν τότε την νομιμότητά τους. Αλλά αυτό είναι μια άλλη υπόθεση που δεν χρειάζεται να ανοίξουμε τώρα.

Στη σύγχρονη εποχή του διαδικτύου όμως όπου ο καθένας μπορεί να βρει από ρούχα μέχρι αυτοκίνητα και υπηρεσίες δε θα μπορούσε να λείπει και η υπηρεσία της σεξουαλικής ικανοποίησης. Αρκεί μια αναζήτηση σε site αγγελιών για να βρει ο καθένας αυτό που ψάχνει και τον ικανοποιεί.

Αυτό πάντως που ανακάλυψε το δικό μας ρεπορτάζ είναι ότι αυτές οι… υπηρεσίες, σχεδόν πάντα, προσφέρονται επ’ αμοιβή, και φυσικά παράνομα, και ότι η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών που μετακινούνται από πόλη σε πόλη μένουν σε διαμερίσματα τα οποία νοικιάζουν μέσω, της γνωστής πλατφόρμας βραχυχρόνιας μίσθωσης, Airbnb.

Ακόμα εντύπωση κάνει το γεγονός ότι υπάρχουν συγκεκριμένα γραφεία που στέλνουν μόνιμα στην Λάρισα, όπως και σε άλλες πόλεις, κοπέλες. Αυτό μας το είπαν ξεκάθαρα με ένα απλό τηλεφώνημα. Τα συγκεκριμένα τηλέφωνα πάντως είναι αναρτημένα προκλητικά ελεύθερα στο διαδίκτυο χωρίς να φαίνεται να υπάρχει ο παραμικρός φόβος ούτε από μεριάς γραφείων ούτε από τις κοπέλες ή άνδρες που δουλεύουν μεμονωμένα. Όσο για τις τιμές και τα προγράμματα, αυτά σου τα λέει απευθείας στο τηλέφωνο η εκάστοτε συνοδός ή γραφείο καθώς και το που πρέπει να πας για να συναντηθείτε.

Τώρα, οι περιοχές όπου εντοπίζονται στην Λάρισα τα συγκεκριμένα διαμερίσματα είναι, η οδός Κούμα, οι πολυκατοικίες πίσω από το πολυκατάστημα ηλεκτρικών ειδών “Πλαίσιο” (στην περιοχή του Γ.Ν.Λ.), η περιοχή γύρω από την 1η Στρατιά, καθώς και η ευρύτερη περιοχή του Σταθμού. 

Εν κατακλείδι λοιπόν, το κατακριτέο στην όλη υπόθεση δεν είναι μόνο ότι οι εν λόγω σεξουαλικές υπηρεσίες προσφέρονται παράνομα και φυσικά χωρίς απόδειξη (σύμφωνα με το ρεπορτάζ), αλλά το ότι μετά από τόσους αγώνες για να κλείσουν οι οίκοι ανοχής (δίπλα στα σπίτια μας) φτάσαμε σε σημείο να μπορεί ο καθένας να νοικιάσει το διαμέρισμά του σε κάποια ή κάποιον και να στηθεί κυριολεκτικά δίπλα στο σπίτι μας, ένας παράνομος οίκος ανοχής.

Μάλιστα τα συγκεκριμένα site δε φαίνονται να κόβουν και πολύ… ταχύτητα ούτε εν μέσω της πανδημίας του Κορονοϊού.

 

Παρακάτω παραθέτουμε μερικές εικόνες από αγγελίες (οι πιο κατάλληλες που μπορούσαμε να βρούμε):

 

 

Μοιράσου το άρθρο