Larissa, GR
20°
Fair
23h0h1h2h3h
18°C
18°C
17°C
16°C
16°C
Search
Close this search box.

“Από τον Κίσσαβο στο κύμα”: Με τη μεγάλη συναυλία του Κώστα Μακεδόνα στην Κεντρική πλατεία Αγιάς ολοκληρώνεται το φεστιβάλ

Το Φεστιβάλ «Από τον Κίσσαβο στο κύμα» ολοκληρώνεται με μεγάλη επιτυχία με μια μεγάλη συναυλία του Κώστα Μακεδόνα, ενός καλλιτέχνη που πιστεύει ότι η ουσία της τέχνης είναι να αφήσει πίσω του κάποια παρακαταθήκη.

Ο Κώστας Μακεδόνας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Το 1985 ξεκινά να εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης. Το 1987 τον ακούει ο Σταμάτης Κραουνάκης και την επόμενη χρονιά κατεβαίνει στην Αθήνα δίπλα στη Βίκυ Μοσχολιού και την Τάνια Τσανακλίδου.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της γενιάς του, έχοντας στο ενεργητικό του συνεργασίες με κορυφαίους δημιουργούς.

Στα 35 χρόνια της μουσικής του διαδρομής έχει συνεργαστεί με τα πιο γνωστά ονόματα Ελλήνων καλλιτεχνών, πάντα με ήθος, συνέπεια και με γνώμονα την αγάπη του για το καλό τραγούδι, κουβαλώντας στις αποσκευές του δεκάδες επιτυχίες. Έχει 16 προσωπικά albums με πασίγνωστα τραγούδια (Μόνο μια φορά, Το ποδήλατο, Μαργαριτάρια, Κάτσε καλά, Η Λίζα και η κορνίζα, Μη μου λες αντίο, Τα πλοία της γραμμής, Έκανες το λάθος, Κόκκινα γυαλιά, Λευκός Πύργος, Ουσίες, Αντικριστά κ.ά.) και δεκάδες συμμετοχές σε albums άλλων καλλιτεχνών.

Σημαντική στιγμή ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην παράσταση ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: “ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ” στο θέατρο Badminton, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη

Παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα από μεγάλες λαϊκές επιτυχίες και τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική μουσική.

Μαζί του η Δήμητρα Σταθοπούλου.

Από τον Κίσσαβο στο Κύμα

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ -31 Αυγούστου 10.00μ.μ.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ

Μοιράσου το άρθρο