Larissa, GR
31°
Partly Cloudy
19h20h21h22h23h
28°C
27°C
25°C
24°C
23°C
Search
Close this search box.

“Αυλαία” για το 8ο Ταράτσα Film Festival Λάρισας (φωτό)

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου στο Καφενείο η Γη, έπεσε η αυλαία για το 8ο Ταράτσα Film Festival Λάρισας. Μια γεμάτη εβδομάδα προβολών έφτασε στο τέλος της με ένα ειδικό αφιέρωμα στους σκηνοθέτες Μαίρη Κλαμπούρα και Κυρηναίο Παπαδημάτο. Μετά την προβολή των ταινιών τους ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση με το κοινό.


Η οργανωτική επιτροπή του Ταράτσα Film Festival Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσους συνέβαλαν στην διεξαγωγή του Φεστιβάλ! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που κάλυπταν καθημερινά το Φεστιβάλ στον έντυπο και διαδικτυακό τύπο, στην ΕΡΤ, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, στον Δήμο Λαρισαίων και στον ΣΙΚΑΕΛ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές που αποτελούν την ψυχή του Φεστιβάλ, στον Γιάννη Πέτρου για την επιμέλεια των
γραφιστικών του Φεστιβάλ αλλά και σε όλους αυτούς που με την παρουσία τους στηρίζουν το Φεστιβάλ αυτά τα 8 χρόνια!!!

Η πορεία του 8ου Ταράτσα Film Festival Λάρισας δεν τελειώνει εδώ.. Τον Αύγουστο το Ταράτσα Film Festival Λάρισας θα ταξιδέψει σε περιοχές της Θεσσαλίας. Μείνετε συντονισμένοι! Για την άμεση ενημέρωση σας και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη σελίδα του Taratsa Film Festival Larisas στο Facebook και Instagram.

 

Μοιράσου το άρθρο