Larissa, GR
31°
Partly Cloudy
19h20h21h22h23h
28°C
27°C
25°C
24°C
23°C
Search
Close this search box.

Γιάννης Κωνσταντίνου: Να δοθούν λύσεις στα πραγματικά προβλήματα των εμπόρων

Συνέντευξη στον Απόστολο Παπαδόπουλο

 

Πρόκειται για έναν γνωστό επιχειρηματία της πόλης, πρόσωπο αγαπητό στην κοινωνία της Λάρισας, εκ των ιδιοκτητών του γνωστού ψητοπωλείου “Αδάμος” επί της οδού Πανός – που μετράει φέτος τα 88 χρόνια και έχει ταΐσει και φιλοξενήσει στις αίθουσές του αμέτρητους Λαρισαίους κάθε κοινωνικής τάξης.

Στις αίθουσές του έχουν επίσης φιλοξενηθεί από πρωθυπουργοί, υπουργοί έως και πολύ γνωστοί επιχειρηματίες της χώρας.

Ο Γιάννης Κωνσταντίνου λοιπόν – ο οποίος τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το κομμάτι του τουρισμού – είπε το “ναι” στην πρόταση του Περικλή Καζαντζίδη και κατεβαίνει υποψήφιος σύμβουλος για τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας με τον συνδυασμό “Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων”.

Γιατί έλαβε τώρα αυτή την απόφαση; Γιατί με τον συγκεκριμένο συνδυασμό; Ποιοι οι στόχοι του και ποια τα προβλήματα των καταστηματαρχών της πόλης; Ο Γιάννης Κωνσταντίνου απαντάει για όλα στα Λαρισινά.

 

Γιάννη γιατί επέλεξες να ασχοληθείς με τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας;

– Είμαι μέλος του συλλόγου από το 1998 και θεωρώ χρέος κάθε νέου επαγγελματία να ασχολείται με τα προβλήματα του κλάδου του, να προσφέρει ότι μπορεί και να βρίσκεται εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις, επίσης θεωρώ χρέος να συνεχίσω και μια οικογενειακή παράδοση ενασχόλησης με διάφορα πόστα στα κοινά, καθώς ο προπάππους μου διετέλεσε αντιδήμαρχος Λάρισας, και ο παππούς μου με τον πατέρα μου ήταν εκλεγμένα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου.

 

Γιατί με τον συνδυασμό “Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων”;

– Μου έγινε πρόταση από τον επικεφαλής του συνδυασμού Περικλή Καζαντζίδη και επειδή είναι ένα πρόσωπο που ξέρω και εμπιστεύομαι χρόνια αποφάσισα να κάνω το βήμα. Ο Περικλής έχει καταφέρει να φτιάξει έναν συνδυασμό με νέους ανθρώπους που ζούνε τα προβλήματα και τις αγωνίες της αγοράς

Με ποια θέματα πρέπει να ασχοληθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου κατά τη γνώμη σου;

– Θεωρώ ότι ο σύλλογος θα πρέπει να ασχοληθεί με τα αληθινά προβλήματα των εμπόρων και της εστίασης. Να κάνει γνωστά στους φορείς που πρέπει τα θέματα που μας απασχολούν, όπως πχ το αφορολόγητο, το τεκμαρτό εισόδημα ή ειδικότερα για εμάς στην εστίαση η ενέργεια, προβλήματα δηλαδή που παραμένουν άλυτα για χρόνια.

Πιστεύω λοιπόν πως ο Περικλής Καζαντζίδης μαζί με τον συνδυασμό “ Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων” είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να σταθεί δίπλα σε κάθε επαγγελματία καταστηματάρχη και να οδηγήσει τον Εμπορικό Σύλλογο σε μια νέα εποχή.

 

Θες να στείλεις και ένα μήνυμα στον εμπορικό κόσμο;

– Καλώ κάθε Λαρισαίο καταστηματάρχη να προσέλθει στις κάλπες του Εμπορικού Συλλόγου την Τετάρτη 3 και την Πέμπτη 4 Ιουλίου και να στείλουμε το μήνυμα που πρέπει για να θωρακίσουμε τις συνθήκες της εργασίας μας.

 

Μοιράσου το άρθρο