Larissa, GR
31°
Partly Cloudy
19h20h21h22h23h
28°C
27°C
25°C
24°C
23°C
Search
Close this search box.

Γιορτή Κρασιού Αμπελώνα 2024: Συνάντηση των συλλόγων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου  ενόψει της διοργάνωσης της Γιορτής Κρασιού  Αμπελώνα 2024  συμμετείχε  στην συνάντηση των συλλόγων του Αμπελώνα  που έγινε την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024, μετά από πρόσκληση της Αντιδημάρχου  Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας, Πρόνοιας, Εκπαίδευσης, Πολιτισμού και Αθλητισμού, κας Μαμμανού Ευγενίας .

Ως Φιλανθρωπικός & Πολιτιστικός Σύλλογος πιστεύουμε ότι, η γιορτή κρασιού αποτελεί το πιο σημαντικό πολιτιστικό γεγονός για τον Αμπελώνα  γιατί προβάλει τις ιδιαιτερότητες της περιοχής με το Αμπέλι – Σταφύλι – Κρασί. Για την προβολή αυτή χρειάζονται  δράσεις όπως ενημερωτική εκδήλωση με θέμα Αμπέλι Σταφύλι Κρασί, ομιλία για το πως το κρασί αποτελεί μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής,  θεατρικές παραστάσεις  για μικρούς  και φυσικά ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα προσελκύσει  κόσμο στην Γιορτή και στο Αμπελώνα.

Στη συνάντηση, μετά την ενημέρωση της κας Αντιδημάρχου ακολούθησε συζήτηση όπου καταθέσαμε τις προτάσεις μας  για την καλύτερη διοργάνωση της γιορτής και δηλώσαμε  ότι ως σύλλογος  θα συμμετέχουμε με περίπτερο  στην Γιορτή Κρασιού Αμπελώνα 2024  με τις παρακάτω δράσεις:

Διοργάνωση ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ με θέμα «ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΡΑΣΙΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ, ΑΜΠΕΛΙ – ΣΤΑΦΥΛΙ – ΚΡΑΣΙ»
Διοργάνωση δράσης αλληλεγγύης με συγκέντρωση τροφίμων  για ευάλωτες οικογένειες του Αμπελώνα.
Σε συνέχεια της περυσινής μας προσπάθειας συγκέντρωσης φωτογραφικού υλικού καλούμε τους  συμπολίτες μας, πού έχουν στα χέρια τους φωτογραφικό υλικό από παλαιότερες γιορτές κρασιού, αφίσες , καθώς και φωτογραφίες από την καλλιέργεια του Αμπελιού , τον τρύγο, το πάτημα των σταφυλιών, από καζαναριά  και επιθυμούν να βοηθήσουν σε αυτή την πρωτοβουλία μας να επικοινωνήσουν  με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κουκούλη Γεώργιο τηλέφωνο 6937287172 ή με τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου κ. Γκουγκουστάμο Δημήτριο τηλέφωνο 6983306629 ή να  στείλουν τις φωτογραφίες στο  email του συλλόγου  arogi.ampelona@gmail.com ή να  τις στείλουν στο messenger του Συλλόγου  στην σελίδα μας στο fb Φιλανθρωπικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελώνα  ¨Η ΑΡΩΓΗ¨.

Μοιράσου το άρθρο