Μια συνταγή πολύ εύκολη σε περίπτωση που και σε εσάς ξεμένουν μερικά κεφτεδάκια
κεφτεδάκια
Υλικά:
σάλτσα από 3 ντομάτες
1 κολοκυθάκι
1 καρότο
1 γλυκοπατάτα
2 μικρά κρεμμύδια
1 κ.σ. πελτέ
λίγο ελαιόλαδο
1 ποτήρι νερό
1 κ.σ. σως σόγιας (αν δεν έχετε δε βάζετε)
1 συσκευασία χυλοπίτες
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοταρουμε για 2 λεπτά με τον πελτέ ντομάτας.
Προσθέτουμε τα τριμμένα μας λαχανικά, καρότο, κολοκυθάκι και την τριμμένη γλυκοπατάτα και σοταρουμε για αλλά 2 με 3 λεπτά, μέχρι να μαραθούν λιγάκι.
Προσθέτουμε την σάλτα ντομάτας και μετά τα κεφτεδάκια μας, τα οποία έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια.
Προσθέτουμε της σως σόγιας και το νερό και αφήνουμε στη φωτιά για 10 με 15 λεπτά. Προσέχουμε να μην πιει όλο το ζουμακι μας.
Ρίχνουμε μέσα τις βρασμένες μας χυλοπίτες και ανακατεύουμε
Και καλή μας όρεξη!
Ακολουθήστε την σελίδα με τις συνταγές της Βικτώριας στο Facebook