Larissa, GR
31°
Partly Cloudy
19h20h21h22h23h
28°C
27°C
25°C
24°C
23°C
Search
Close this search box.

Η πρώτη προβολή για τη φετινή σεζόν της ταινίας “Μαλένα” λόγω αυξημένης ζήτησης πέρυσι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Μουσικής Ennio Morricone Ελλάδος παρουσιάζει την Ταινία «Μαλένα» στα Πλαίσια του Αφιερώματος στον Ennio Morricone και τον Guiseppe Tornatore.

Ο Σύλλογος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζει το αφιέρωμά του στον σπουδαίο μαέστρο Ennio Morricone και τον μοναδικό Guiseppe Tornatore, στο Las Ramblas Spitaki στη Βελίκα. Το αφιέρωμα περιλαμβάνει μία ακόμη αξέχαστη κινηματογραφική συνεργασία τους που δε μπορεί παρά να απογειώσει τη δράση Ennio on Big Screen.

Η πρώτη προβολή για τη φετινή σεζόν αλλά δεύτερη προβολή της ταινίας – λόγω της αυξημένης ζήτησης πέρυσι – δεν είναι άλλη από τη «Μαλένα» (Malena). Ένα ρομαντικό δράμα εποχής που μας δείχνει πόσο διαφορετικοί αλλά και πόσο ίδιοι είναι οι άνθρωποι μπροστά στον εμμονικό έρωτα, την απώλεια, τον εξευτελισμό και τέλος ίσως τη λύτρωση. Η ταινία, η οποία κυκλοφόρησε το 2000, έχει πρωταγωνιστές τη Monica Bellucci και τον Guiseppe Sulfaro.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στις 22:00, με την ώρα προσέλευσης να ορίζεται στις 21:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους επισκέπτες.

Κλείνοντας, θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε την επιθυμία του πολυβραβευμένου Guiseppe Tornatore να επισκεφτεί την πόλη της Λάρισας, καθώς έχει δηλώσει με θέρμη στο παρελθόν να παραστεί όχι μόνο σε αυτό το αφιέρωμα, αλλά και να θαυμάσει από κοντά τα έργα που κοσμούν τη πόλη μας.

Σας περιμένουμε για μία μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική και κινηματογραφική μαγεία!

Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Μουσικής Ennio Morricone Ελλάδος

Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2494056855, 6948585536

 

Μοιράσου το άρθρο