Larissa, GR
31°
Partly Cloudy
19h20h21h22h23h
28°C
27°C
25°C
24°C
23°C
Search
Close this search box.

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στη Σκήτη Αγιάς

«Ένα χωριό, μια μεγάλη γιορτή» στη Σκήτη, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, ο Περιβαλλοντικός Μορφωτικός Σύλλογος Σκήτης Αγιοκάμπου, διοργανώνει για άλλη μια φορά, πολιτιστικές εκδηλώσεις, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, τον Δήμο Αγιάς, την Τοπική Κοινότητα Σκήτης, τους ξενώνες της Σκήτης, και τους επαγγελματίες!!!

Αναλυτικά:

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024, 9:30 μ.μ., «Νύχτες γεμάτες φως» στο θεατράκι της Σκήτης «Αφιέρωμα στο Θανο Μικρουτσικο» με την Αντωνία Βισβίκη (τραγούδι), τον Νίκο Έξαρχο (πιάνο), τον Σπύρο Καβαλιεράτο (κιθάρα και τραγούδι), τον Γιάννη Μακρυγιάννη (κρουστά), και τη συμμετοχή της ηθοποιού και θεατρολόγου, Θεοδώρας Μουκούλη.

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024, 7:30 μ.μ., Ξενώνας ΗΩΣ «Με το φως του δειλινού», παραμύθια για τους μικρούς φίλους και όχι μόνο, με τον συγγραφέα, σκηνοθέτη, και ηθοποιό Βαγγέλη Κολώνα.

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024, 8:00 μ.μ., στον όμορφο δροσερό χώρο της «ViIIa Skiti» Ζuma για μικρούς και μεγάλους, με τη Νατάσα Αλεξάνδρου.

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024, Ξενώνας ΗΩΣ, έκθεση με παλιές φωτογραφίες από τη συλλογή του Βασίλη Τσιάρα.

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024, 9:00 μ.μ., Πλατεία Σκήτης, «Για ν’ ανταμώνουν οι φίλοι». Λαϊκή βραδιά με την ομάδα του Στάθη Σταμελόπουλου.

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024, 7:30 μ.μ., στον μαγευτικό χώρο της «ViIIas Skiti», «Τέχνη στην αυλή», εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής, γλυπτικής, και κατασκευών, σε συνεργασία με το σύλλογο εικαστικών Λάρισας. Η έκθεση θα διαρκέσει στις 8,9,και 10 Αυγούστου 2024.

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024, στην Πλατεία Σκήτης, «Στην ντισκοτέκ όπως παλιά», βραδιά με τον Γιάννη Καλλιμάνη.

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024, 9:00 μ.μ., στη μικρή πλατεία Σκήτης (Μακελειό), «Πάμε σαν άλλοτε», μια νοσταλγική βραδιά – βουτιά στο παρελθόν, για να θυμηθούμε με τον τραγουδιστή των μπουάτ, Τάσο Νοτόπουλο και τον Νίκο Κατσιανούλη!

Επίσης τον Αύγουστο 2024 στον Ξενώνα ΗΩΣ, παρουσίαση του νέου βιβλίου της Άννας Βαγενά, «Το βεραμάν φόρεμα», παρουσία της ιδίας, την οποία και θα τιμήσει για την προσφορά της στον πολιτισμό ο Περιβαλλοντικός Μορφωτικός Σύλλογος Σκήτης Αγιοκάμπου!

Επίσης σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς, παρουσίαση του βιβλίου «Το βραχιόλι της φωτιάς» της Μπέττυς Μαγρίζου, παρουσία της ιδίας.

Τέλος, μέσα στο καλοκαίρι, ένα οδοιπορικό στο Κάστρο της Σκήτης, με ομιλία – αναφορά στην ιστορία του Κάστρου!

Μοιράσου το άρθρο