Larissa, GR
20°
Fair
23h0h1h2h3h
18°C
18°C
17°C
16°C
16°C
Search
Close this search box.

Κώστας Σαφέτης, Γιώτα Γρίβα κ.α στην 16η Γιορτή Κρασιού και Αμπελιού Ραψάνης – Δείτε το πρόγραμμα του διημέρου

Η αυλαία των Πανδημοτικών Γιορτών αγροτικών προϊόντων του Δήμου Τεμπών ανοίγει με τη διήμερη 16η Γιορτή Κρασιού και Αμπελιού στην Αγία Τριάδα Ραψάνης.

Η διήμερη εκδήλωση ξεκινά με τα εγκαίνια ευλογούντος του π. Διόδωρου αύριο Παρασκευή 30 Αυγούστου και ώρα 21:30 στην Αγία Τριάδα Ραψάνης και στη συνεχεία θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με δωρεάν κρασί και την ορχήστρα του Κώστα Σαφέτη και των καλλιτεχνών του.
 
Το Σάββατο 31 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η οινοτουριστική ημερίδα στις 19:00 στο Μουσείο Οίνου και Αμπέλου Ραψάνης, με θέμα: “Μιλώντας για Οινοτουριστικές εμπειρίες”.
 
Μία ημερίδα σε συνεργασία της ΑΕΝΟΛ Α.Ε. και του Δήμου Τεμπών για τη καλύτερη γνωριμία των τοπικών οίνων της Ραψάνης και των τοπικών προϊόντων της περιοχής.
 
Οι παρευρισκόμενοι στην ημερίδα θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μία μοναδική βιωματική εμπειρία.
 
Στη συνέχεια, την ίδια μέρα το Σάββατο στις 21:30 θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι στο χώρο της Αγίας Τριάδας Ραψάνης, με δωρεάν κρασί και την ορχήστρα της Γιώτας Γρίβα.

 Οι διήμερες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται από τη Δημοτική Κοινότητα Ραψάνης, το Σύλλογο Γυναικών Ραψάνης, το Μορφωτικό Σύλλογο Ραψάνης και τελούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Τεμπών.

 «Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε το διήμερο της Πανδημοτικής Γιορτής Κρασιού και Αμπελιού, η οποία είναι συνυφασμένη με το εκλεκτό τοπικό προϊόν της Ραψάνης, το αμπέλι, το σταφύλι και το ΠΟΠ κρασί της.
Το Μουσείο Οίνου και Αμπέλου στη Ραψάνη έχει ανοίξει τις πύλες του και περιμένει να σας ξεναγήσει!» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

 


 

Μοιράσου το άρθρο