Larissa, GR
31°
Partly Cloudy
19h20h21h22h23h
28°C
27°C
25°C
24°C
23°C
Search
Close this search box.

Μπίγαλης, Μαντώ, Πωλίνα και Βόσσου ταξίδεψαν τους Λαρισαίους σε 80’s και 90’s εποχές στο Κηποθέατρο (φωτο – βίντεο)

Μια μουσική βραδιά απ’τα παλιά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν την Δευτέρα το βράδυ στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ. Ένα καλοκαιρινό πάρτι με τη Μαντώ, τον Κώστα Μπίγαλη, την Πωλίνα και την Σοφία Βόσσου που ήρθαν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες στην Λάρισα και έκαναν μικρούς και κυρίως μεγάλους να θυμηθούν θρυλικά τραγούδια προηγούμενων δεκαετιών.

Τα τέσσερα κορυφαία ονόματα της ποπ σκηνής των 80s και 90s στην Ελλάδα σε μια τριλογία κεφιού χορού και τρέλας, απογείωσαν με τις αμέτρητες επιτυχίες τους, λατρεμένα ανεπανάληπτα τραγούδια παιδικών εφηβικών φοιτητικών χρόνων, με τους Λαρισαίους να απολαμβάνουν ένα πάρτι βγαλμένο κατευθείαν από τα παλιά.

«Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες», «Μελισσούλα», «Άνοιξη» «Στοιχηματίζω», «Του Αιγαίου τα Μπλουζ», «Το φιλαράκι», «Αυτό το καλοκαίρι», «Ροζ Μπικίνι», «Μετακόμιση», «Κατερίνα», «Αγκαλίτσες και φιλάκια», «Πους Απς», «Αν είναι να κολαστώ», «Με την πρώτη ματιά», «Δώσε μου ένα φιλί», «Ράδιο αγάπη μου», «Το χαδάκι», «Μπιρίμπα», «Κάνε και εσύ μια τρέλα», «Η κόρη του περιπτερά» και πολλά μα πολλά άλλα!

 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Α.Π.

Μοιράσου το άρθρο