Larissa, GR
24°
Mostly Cloudy
19h20h21h22h23h
23°C
21°C
19°C
19°C
18°C
Search
Close this search box.

Οι Λαρισαίοι στους ρυθμούς του καφέ – Άνοιξε τις πύλες του το Larissa Coffee Show στην Κεντρική πλατεία (φωτογραφίες)

Πλήθος κόσμου βρίσκεται σήμερα – απόγευμα Παρασκευής στην Κεντρική πλατεία εκεί όπου, για τρείς ημέρες, λαμβάνει χώρα το Larissa Coffee Show, το φεστιβάλ που κάνει φέτος πρεμιέρα και φιλοδοξεί να γίνει ο απόλυτος πανελλαδικός προορισμός για τον καφέ, με πρωταγωνιστές μεγάλους πολυεθνικούς ομίλους, αλυσίδες καφέ με δυναμική παρουσία εντός και εκτός συνόρων και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Στην πλατεία είναι στημένα δεκάδες περίπτερα και καντίνες διαφόρων παραγωγών και αλυσίδων καφέ που δίνουν στον κόσμο την ευκαιρία να δοκιμάσει νέες γεύσεις και να ενημερωθεί γύρω από την πιο αγαπημένη συνήθεια των Λαρισαίων και των Ελλήνων γενικότερα. 

Συγκεκριμένα θα συναντήσει κανείς τα περίπτερα και τις καντίνες των: Mikel, Κiou Cafe, Carraro, SynCafe, De-tox, Ramblas, Coffee Island, Lavazza, Κηποθέατρο, Cortese, Θεώνη, Lobster, Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης.

Το βράδυ της Παρασκευής αναμένεται DJ Party με τον LIVA K, ενώ την παρουσίαση για όλο το τριήμερο θα αναλάβει η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Ελένη Τσολάκη

Δείτε όλο το πρόγραμμα του τριημέρου εδώ

Δείτε φωτογραφίες:

Α.Π.

Μοιράσου το άρθρο