Larissa, GR
31°
Partly Cloudy
19h20h21h22h23h
28°C
27°C
25°C
24°C
23°C
Search
Close this search box.

“Ο Καρδιοκατακτητής” του Laurent Tirard στον κήπο του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας

Νέο ciné-ραντεβού διοργανώνει την Τετάρτη 24 Ιουλίου στις 21.30 η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας-Γαλλική Πρεσβεία. Στον κήπο του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας θα προβληθεί η κωμωδία:

Ο Καρδιοκατακτητής (Le Retour Du Héros, 2018, 90’) του Laurent Tirard, με τους Jean Dujardin, Mélanie Laurent, Noémie Merlant, Christophe Montenez.

Υπόθεση: Γαλλία, 1809. Ο γοητευτικός λοχαγός Νεβίλ ετοιμάζεται να παντρευτεί την αφελή Πολίν, όμως γίνεται επιστράτευση και τον καλούν στο μέτωπο. Ο Νεβίλ εξαφανίζεται προς μεγάλη θλίψη της Πολίν. Τότε επεμβαίνει η αδελφή της, η Ελιζαμπέτ και σκαρφίζεται κάτι που θα την κάνει να συνέλθει. Αρχίζει να γράφει επιστολές εκ μέρους του Νεβίλ πιστεύοντας ότι ο εξαφανισμένος δεν πρόκειται να ξαναφανεί στην πόλη τους. Όταν, όμως, ο Νεβίλ επιστρέφει μετά από καιρό, τον υποδέχονται όλοι με τιμές ήρωα, βασισμένοι στις ψεύτικες επιστολές της Ελιζαμπέτ. Κανείς δεν ξέρει ότι ο Νεβίλ γύρισε αφού λιποτάκτησε από το μέτωπο, μόνο η Ελιζαμπέτ, που ψάχνει τρόπο να τον ξεσκεπάσει. Ο πόλεμος των δύο δολοπλόκων θα είναι σφοδρός και ξεκαρδιστικός.

Είσοδος ελεύθερη.

 

Μοιράσου το άρθρο