Larissa, GR
23°
Partly Cloudy
17h18h19h20h21h
23°C
22°C
20°C
19°C
19°C
Search
Close this search box.

Παρουσιάστηκε στην Λάρισα το βιβλίο του Δημήτρη Στρατούλη

Δραματικά επίκαιρο μπορεί να χαρακτηρισθεί το βιβλίο του Δημήτρη Στρατούλη “8 μήνες που συντάραξαν την Ελλάδα – Ιανουάριος-Αύγουστος 2015”, που παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Λάρισα από τις εκδόσεις ΤΟΠΟΣ και το βιβλιοπωλείο Καλτσάς, με τον συγγραφέα να αναφέρεται στα ιστορικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην Ελλάδα το πρώτο οκτάμηνο του 2015, όπως τα βίωσε από θέσεις κορυφαίας πολιτικής και κυβερνητικής ευθύνης, αλλά και στις διεργασίες που οδήγησαν την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στη συνθηκολόγηση µε τους δανειστές.

«Επιδίωξα να γράψω το βιβλίο για να ακουστεί και η άποψη της άλλης πλευράς… Φαίνεται ότι δικαιωθήκαμε για την αντίδρασή μας στην ψήφιση του μνημονίου», ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο κ. Στρατούλης, ενώ για το βιβλίο και τα γεγονότα που το απασχολούν μίλησαν η Ηρώ Διώτη και η Κατερίνα Τολίκα.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις ο κ. Στρατούλης έκανε λόγο για μια πορεία του ΣΥΡΙΖΑ «χωρίς γυρισμό», μετά και την υπογραφή του μνημονίου, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως σήμερα το κόμμα κινείται σε μια πορεία διασπάσεων και αποσύνθεσης.

 

Δείτε περισσότερα στο larissapress.gr

Μοιράσου το άρθρο