Larissa, GR
10°
Partly Cloudy
8h9h10h11h12h
10°C
12°C
13°C
15°C
17°C
Search
Close this search box.

Προβολή της ταινίας “Δηκεοσίνι” στο Las Ramblas – Spitaki στη Βελίκα

Την Πέμπτη 8 Αυγούστου στο Las Ramblas – Spitaki στη Βελίκα, θα προβληθεί η ταινία της Χριστίνας Χαρχαρίδη «Δηκεοσίνι» στα πλαίσια του «Το Ταράτσα Film Festival Λάρισας ταξιδεύει στη Θεσσαλία». Στις 22.00 θα προβληθούν βραβευμένες ταινίες από το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Δράμας και στη συνέχεια η προβολή της ταινίας «Δηκεοσίνι».

Πρόκειται για μια ταινία μικρού μήκους εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, που διαπραγματεύεται το ζήτημα της δικαιοσύνης. Σε μια κοινωνία όπου οι οικονομικές, οι κοινωνικές και οι πολιτικές συνθήκες δημιουργούν ανισότητες η καθημερινότητα πολλών ανθρώπων γίνεται δύσκολη. Η προσωπική ιστορία της Ζωής, και μια σειρά γεγονότων που εκτυλίσσονται παράλληλα, θέτουν τα παραπάνω ερωτήματα στον θεατή και τον αφήνουν να προβληματιστεί μέχρι που φτάνει το δίκαιο και που αρχίζει το άδικο.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Νένα Μεντή και ο Γιώργος Ζιόβας. Εμφανίζονται επίσης οι ηθοποιοί Αθηνά Σακαλή, Νίκος Παπαργύρης, Μελίνα Χριστακοπούλου, Κωνσταντίνος Κουτσιάης και Δημήτρης Χαβρές.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Χριστίνα Χαρχαρίδη και τη διεύθυνση παραγωγής η AZiMA PRODUCTiONS. Η ταινία αυτή είναι η πρώτη δημιουργία της Χριστίνας Χαρχαρίδη ως σκηνοθέτιδα και σεναριογράφος.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Μοιράσου το άρθρο