Larissa, GR
29°
Partly Cloudy
21h22h23h0h1h
25°C
24°C
23°C
23°C
23°C
Search
Close this search box.

Σήμερα η συναυλία “Ύμνος στη Χαρά” από την Παιδική Χορωδία του Δήμου Ελασσόνας

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού και Διά βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας και η Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας παρουσιάζουν σήμερα Παρασκευή 21 Ιουνίου και ώρα 8 το βράδυ την καλοκαιρινή συναυλία με τίτλο «Ύμνος στη Χαρά» από την Παιδική Χορωδία του Δήμου Ελασσόνας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο αίθριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στο κέντρο της Ελασσόνας.

Τα μέλη της Παιδικής Χορωδίας και της Προχορωδίας θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από διάφορα στυλ και εποχές, ελληνικά και ξένα, με ευαίσθητα μηνύματα, τραγούδια που μιλούν για τον πλούσιο κόσμο της μουσικής, καλωσορίζοντας το καλοκαίρι με δροσερές μελωδίες και ρυθμούς που ξεσηκώνουν, προσδοκώντας να γίνουν ένα με το κοινό, να τραγουδήσουν και να χορέψουν παρέα.

Νότες, φρούτα, χρώματα, και χοροί θα δεθούν σε ένα κεφάτο και δροσερό μείγμα, σαν καλοκαιρινό φρουτοποτό, με τραγούδια εμπνευσμένα από την Αναγέννηση, τον Μπετόβεν, την αγαπημένη Λιλιπούπολη και τις ταινίες της Disney, μελωδίες από γνωστά μιούζικαλ, αλλά και τραγούδια των Θεοδωράκη, Μαυρουδή, Κηλαηδόνη, τραγούδια από την Ελλάδα, Αμερική, Χαβάη, Βραζιλία και Ιταλία.

Τα τμήματα της χορωδίας διευθύνει η μαέστρος Ευλαμπία Ντούλα και στο πιάνο θα συνοδεύει ο καθηγητής μουσικής κ. Παναγιώτης Μπαλανίκας.

Μοιράσου το άρθρο