Larissa, GR
17°
Mostly Cloudy
21h22h23h0h1h
16°C
16°C
15°C
15°C
15°C
Search
Close this search box.

Στην τελική ευθεία το 1ο Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους τεχνητής νοημοσύνης *Larissa Lumina*

Κλείνουν σε δέκα μέρες και οι συμμετοχές για το *Larissa Lumina* που θα πραγματοποιηθεί στις 14-15/11 στο JOIST πριν από το Διεθνές φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας (18-24/11).

Εκατοντάδες συμμετοχές από 30 χώρες έχουν υποβληθεί και ξεκίνησε η δουλειά της κριτικής επιτροπής που παρακολουθούν και βαθμολογούν τις ταινίες.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους: ASAD AYUB μέλος του φεστιβάλ τεχνητής νοημοσύνης του Άμστερντάμ, Κωστής Γαρδίκης επιστήμονας, συνθέτης, ηχολήπτης και παραγωγός, Amol Bhagat σκηνοθέτης, Andreas Chalaris αρχιτέκτονας και ποιητής, Vasilia Niles avant-garde σχεδιάστρια μόδας AI, μηχανικός λογισμικού και futurist.

Στη διοργάνωση ως υποστηρικτής βραβείων μετά από άμεση θετική απόκριση συμμετέχει ο Αμερικανικός κολοσσός Avid Technology, Inc η γνωστή εταιρεία τεχνολογίας που αναπτύσσει λογισμικά επεξεργασίας εικόνας και ήχου με τα γνωστά Protools, Media Composer, Sibelius κα προσφέροντας 6 συνολικά ετήσιες συνδρομές Protools και Media Composer για 6 νικητές.

Το φεστιβάλ θα αποτελείται από ένα διήμερο γεμάτο προβολές με παραγωγές πολύ υψηλού επιπέδου αποκλειστικά με τη χρήση εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης.

To *Larissa Lumina* διοργανώνεται από το Διεθνές Φεστιβάλ κινηματογράφου Λάρισας και την ΑΜΚΕ Artfools.

Υπεύθυνη διοργάνωσης Ντίνα Σδράλλη, καλλιτεχνικός διευθυντής Παναγιώτης Καραχάλιος.

Περισσότερες πληροφορίες στο σάιτ του *Larissa Lumina* larissalumina.gr.

Μοιράσου το άρθρο