Larissa, GR
29°
Partly Cloudy
21h22h23h0h1h
25°C
24°C
23°C
23°C
23°C
Search
Close this search box.

Την Δευτέρα στην Κεντρική πλατεία Λάρισας το τρόπαιο του EURO 2004

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, που κάνει σέντρα στη Γερμανία στις 14 Ιουνίου. Η εφετινή διοργάνωση συμπίπτει με τα 20 χρόνια από το έπος της Πορτογαλίας, την ιστορική κατάκτηση της κούπας από την Εθνική μας Ομάδα το 2004.

Ο ΟΠΑΠ και η ΕΠΟ γιορτάζουν το μεγάλο ποδοσφαιρικό «θαύμα», διοργανώνοντας το TROPHY TOUR powered by OPAP, σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με τους κατά τόπους δήμους που θα φιλοξενήσουν τις επετειακές εκδηλώσεις.

Στο πλαίσιο του TROPHY TOUR powered by OPAP, το βαρύτιμο τρόπαιο θα «ταξιδέψει» σε γενέτειρες πόλεις παικτών της «χρυσής» Εθνικής Ομάδας, με στόχο να αναβιώσουν οι ανεπανάληπτες στιγμές χαράς και συγκίνησης που έζησαν οι φίλαθλοι το καλοκαίρι του 2004.

Αναμνηστικές φωτογραφίες με τους Κώστα Χαλκιά και Γιάννη Γκούμα

Το TROPHY TOUR powered by OPAP θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα 3 Ιουνίου από τη Λάρισα. Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ, η κούπα θα βρίσκεται στην Πλατεία Σάπκα, όπου το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες και να συμμετάσχει σε δράσεις – έκπληξη. Μαζί με τους φιλάθλους θα είναι από τις 6 το απόγευμα και οι Legends 2004 Κώστας Χαλκιάς και Γιάννης Γκούμας

Το «ταξίδι» της κούπας θα διαρκέσει έως τις 17 Ιουνίου, με Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Πάτρα και Αθήνα να είναι οι επόμενοι σταθμοί.

Μοιράσου το άρθρο