Larissa, GR
31°
Partly Cloudy
19h20h21h22h23h
28°C
27°C
25°C
24°C
23°C
Search
Close this search box.

Το Παράρτημα Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου διήμερο αλληλεγγύης του ΕΚΛ “Οι διακοπές και η αναψυχή, δικαίωμα για όλους”

Το Παράρτημα Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου πλαισιώνει καλλιτεχνικά το εργατικό διήμερο αλληλεγγύης 19-20/7 των σωματείων του ΕΚΛ με σύνθημα: Οι διακοπές και η αναψυχή, δικαίωμα για όλους!

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: Σήμερα 19/7 μαζί με την θεατρική ομάδα “Γιάννης Νεγρεπόντης” του ΕΚΛ συμβάλουμε σε ένα όμορφο Θεατρικό Παιχνίδι για παιδιά ενώ στην συνέχεια ακολουθεί συναυλία από τους συναδέλφους μουσικούς : Δημήτρη Φωτίου, Γιάννη Κατσανούλη, Στέλιο Παπαδόντα, Νίκο Αλεξόπουλο, Φώτη Παπανικολάου, Ηλία Νικολαΐδη, Γιώργο Γάλλο, Δημήτρη Κατσαβάκη, Έλενα Γράβαλου.

Αύριο 20/7 στην μονοήμερη εκδρομή (αναχώρηση 10:00 πμ από την οδό Τάκη Τσιόγκα) του ΕΚΛ, μετά από δραστηριότητες και παιχνίδια στην Θάλασσα ακολουθεί στο χώρο Πλατάνια Βελίκας Ρεμπέτικο γλέντι “Στα σκέτα…” με τους Δημήτρη Κεχαγιά και Δημήτρη Χαρταλάμη.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην αυριανή εκδρομή θα μας βρείτε στις εκδηλώσεις σήμερα στο Πάρκο των Χρωμάτων (Χατζηχαλάρ) μετά τις 8:30 μμ”.

 

Μοιράσου το άρθρο